Ziņu izlaidums

2020. gada oktobra vispārējās konferences kopsavilkums

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas vispārējās konferences notiek ik pēc sešiem mēnešiem. 2020. gada oktobra konference (2020. gada 3. – 4. oktobris) bija tikai digitāla, un to pārraidīja no Tempļa laukuma Soltleiksitijā. Šajā lapā ir kopsavilkums par galvenajām uzrunām, jaunumiem un paziņojumiem no 2020. gada oktobra konferences.

Lejupielādējami fotoattēli.

 

(Lejupielādējot saturu, jūs piekrītat to izmantot tikai saskaņā ar Baznīcas lietošanas noteikumiem.)
 

20201003_1913_MCoberly_MAC02965.jpg
Prezidents Rasems M. Nelsons© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
      Prezidents Nelsons oktobra vispārējā konferencē: Ļaujiet Dievam gūt virsroku, pieņemiet turpmāko ar ticību, pieņemiet „jauno, normālo” dzīvi

Prezidents Nelsons teica: „Dievs nemīl kādu rasi vairāk par citu.”
Virzieties uz priekšu, pieņemiet turpmāko ar ticību, saredziet to, ka nemierīgi laiki sniedz iespēju garīgi uzplaukt un apņemieties — ļaut Dievam gūt virsroku savā dzīvē. Tie bija daži svarīgākie vēstījumi, kuros dalījās prezidents Rasels M. Nelsons Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas 190-tajā pusgada vispārējā konferencē.

Laset vairāk par šo prezidenta Nelsona uzrunu.

Vadītāji iedrošina sievietes būt uzticīgam, vienojošam spēkam, kas mainīs pasauli.

Konferences sieviešu sesijas laikā Augstākais prezidijs un augstākās amatpersonas dalās iedvesmā.
„Jūs esat ne tikai skaitļi, bet arī garīgs spēks, kas var izmainīt pasauli. Es esmu vērojis, kā jūs to darāt šajā pandēmijas laikā. … Jau atkal jūs esat pierādījušas, ka jūs vārda tiešajā nozīmē esat Israēla cerība!”

Lasiet vairāk par vadītāju uzrunām Sieviešu resijā.

Konferencē paziņotās izmaiņas vadībā

2020. gada oktobra vispārējās konferences sestdienas pēcpusdienas sesijā prezidents Henrijs B. Airings no Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Augstākā prezidija paziņoja par jaunu reģionu Septiņdesmito aicināšanu un par augstāko pilnvaroto — Septiņdesmito un reģionu Septiņdesmito atbrīvošanu no aicinājuma.

Lasiet vairāk par šīm izmaiņām.

Vadītāji mudina sievietes būt uzticīgām, vienojošām spēkā, kas izmainīs pasauli

Katrs Augstākā prezidija loceklis kopā ar māsu Šaronu Eubanku, māsu Kristīnu B. Franko un māsu Bekiju Kravenu uzstājās sestdienas vakarā notikušajā sieviešu sesijā.
 

Pravietis paziņo par sešiem jauniem tempļiem

Svētdienas pēcpusdienā, 2020. gada 4. oktobrī, pravietis paziņoja par plāniem uzcelt sešus tempļus šādās vietās:

Tarava, Kiribati
Port Vila, Vanuatu
Lindona, Jūta
Lielā Gvatemalas pilsēta, Gvatemala
Sanpaulu Austrumi, Brazīlija
Santakrusa, Bolīvija

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.