Ziņu izlaidums

2022. gada aprīļa vispārējā konference

20211002_154607_CBell_DJI_0819.jpgDownload Photo

Mēs jūs aicinām piedalīties Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas vispārējā konferencē. Šīs pasaules mēroga reliģiskās pārraides mērķis ir palīdzēt cilvēkiem stiprināt viņu personīgās attiecības ar Jēzu Kristu, iegūt mieru un cerību un rast prieku, sekojot Viņam. Pievienojieties miljoniem cilvēku visā pasaulē, lai dzirdētu iedvesmojošus vēstījumus no mūsdienu praviešiem un apustuļiem.

Šajā bezmaksas konferencē būs piecas sesijas, kas notiks sestdien un svētdien, 2022. gada 2.–3. aprīlī; sestdienas vakarā paredzēta arī sesija sievietēm un jaunietēm (tostarp tām, kurām 2022. gadā aprit 12 gadu).

Sesiju laiki:

Sestdien, 2. aprīlī

  • 19.00 rīta sesija
  • 23.00 pēcpusdienas sesija

Svētdien, 3. aprīlī

  • 3.00 vakara sesija
  • 19.00 rīta sesija
  • 23.00 pēcpusdienas sesija

Jauna pieeja vispārējās konferences nedēļas nogalē

Eiropas austrumu reģiona prezidijs nesen mums atgādināja par jauno vispārējās konferences skatīšanās veidu:

“Tuvojoties aprīļa vispārējai konferencei, mēs vēlētos jums atgādināt par iedibināto jauno praksi reģionā. Kā jūsu reģiona prezidijs mēs zinām, cik svarīgi ir savlaicīgi dzirdēt Dieva vārdu caur Viņa kalpiem. Tādēļ šajā vispārējā konferencē mēs atkal lūdzam, lai vispārējās konferences nedēļas nogalē netiktu noturētas Svētā Vakarēdiena sanāksmes vai citas parastās svētdienas stundas. Drīzāk mēs lūdzam, lai katru gadu šajās divās nedēļas nogalēs jūs koncentrētu Savu uzmanību uz vispārējās konferences skatīšanos un klausīšanos. Mēs zinām, ka dažiem tas nozīmēs vispārējās konferences skatīšanos vēlu vakarā vai pat agri no rīta. Mēs arī zinām, ka sestdienas sesijas mūsu reģionā lielākoties ir pieejamas svētdienas rītā, lai jūsu sabats būtu piepildīts ar mūsu vadītāju garu un mācībām.”

Veidi, kā skatīties un lasīt vispārējo konferenci tiešsaistē

Skatieties tiešraidē:        Mūsu galvenajā tīmekļa vietnē ChurchofJesusChrist.org (visas sesijas, izņemot sestdienas vakara sesiju)

Skatieties un lasiet vēlāk (video būs pieejams 5 dienu laikā pēc pārraides; runu teksta faili būs pieejami divu nedēļu laikā pēc pārraides):    

Mūsu galvenajā tīmekļa vietnē ChurchofJesusChrist.org (visas sesijas)

Evaņģēlija bibliotēkas mobilajā lietotnē (visas sesijas)

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.