Ziņu izlaidums

2020. gada oktobra vispārējā konference būs tikai virtuāla

Konferences sesijas tiks noturētas pēc tāda paša parauga kā konferencē šā gada aprīlī

konference online
Ģimene skatās konferenci tiešsaistē© 2020 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
  

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Augstākais prezidijs ir dalījies šajā vēstulē par 2020. gada vispārējo konferenci ar Baznīcas locekļiem ikvisur.

Dārgie brāļi un māsas!

Kamēr dažos pasaules reģionos joprojām ir izjūtamas nopietnas pandēmijas sekas, citos reģionos tās nav izjūtamas. Mums kā pasaules mēroga organizācijai ir pienākums būt labiem pilsoņiem un rīkoties piesardzīgi, kad runa ir par tik unikālu pasākumu kā vispārējā konference, kas tradicionāli pulcē Soltleiksitijā tūkstošiem apmeklētāju no visas pasaules.

Tā kā mēs uztraucamies par citu cilvēku veselību un drošību, mēs esam nolēmuši, ka 2020. gada oktobra vispārējā konference notiks pēc tā paša parauga kā konference, kas notika šā gada aprīlī. Vispārējās sesijas tiks translētas kā parasti. Tomēr vispārējās sesijas netiks publiski apmeklētas.

Papildus informācija par vispārējo konferenci, kas tiek plānota 2020. gada 3. un 4. oktobrī, tiks darīta zināma, kad tā būs pieejama.

Mēs lūdzam, lai jūs saņemtu Tā Kunga visizmeklētākās svētības.

Patiesi jūsu,

Rasels M. Nelsons
Dalins H. Oukss
Henrijs B. Airings

Augstākais prezidijs

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.