Ziņu izlaidums

2018. gada vispārējās konferences noslēgumā tiek paziņots par 12 jaunu tempļu celtniecību

Šobrīd Baznīcai ir vairāk nekā 200 tempļu, kuri jau darbojas, tiek celti vai kuru celtniecība ir tikusi izziņota

188. pusgada vispārējās konferences noslēgumā Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas prezidents Rasels M. Nelsons paziņoja par 12 jaunu tempļu celtniecības plāniem. Papildus tam, ka šis ir lielākais tempļu skaits, par kuru celtniecību līdz šim ticis paziņots vienas dienas laikā, šobrīd pēdējo dienu svēto tempļu kopskaits ir sasniedzis 201. tempļa atzīmi, ieskaitot tempļus, kuri jau darbojas, tiek celti vai kuru celtniecība ir tikusi izziņota. Minētais paziņojums ir izskanējis tieši 18 gadus pēc brīža, kad Baznīca pabeidza sava 100.-tā tempļa celtniecību.

Jaunie tempļi tiks celti šādās vietās:

Mendosā, Argentīnā
Salvadorā, Brazīlijā
Juba pilsētā, Kalifornijas štatā
Pnompeņā, Kambodžā
Prajā, Kaboverdē
Jigo, Guamā
Pueblā, Meksikā
Oklandē, Jaunzēlandē
Lagosā, Nigērijā
Davao, Filipīnās
Sanhuanā, Puertoriko
Vašingtonas apgabalā, Jūtas štatā

„Varbūt, ka tempļu celtniecība un uzturēšana nemainīs jūsu dzīvi, taču to pavisam noteikti mainīs templī pavadītais laiks,” teic prezidents Nelsons. „Es mudinu tos, kuri jau ilgi nav bijuši templī, sagatavoties un atgriezties, cik drīz vien iespējams. Pēc tam es aicinu, lai jūs pielūgtu templī un lūgtu par to, kaut jūs savas sirds dziļumos spētu sajust Glābēja bezgalīgo mīlestību pret jums, lai katrs no jums varētu iegūt savu personīgo liecību par to, ka Viņš turpina vadīt šo svēto un mūžīgo darbu.”

Pateicoties šim paziņojumam par jauno tempļu celtniecību, Baznīcas tempļu kopskaits visā pasaulē ir sasniedzis 201. tempļa atzīmi, ieskaitot tempļus, kuri jau darbojas (159), tiek celti (42) vai kuru celtniecība ir tikusi izziņota (12).

       

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.